Sahiplenmeden Önce

Neden Pomeranian sahibi olmalıyım?

Pomeranianlar, diğer evcil hayvanlarla ve insanlarla mükemmel uyum sağlayan, dışa dönük, eğlenceli ve sempatik köpeklerdir. Sıcakkanlı dostlukları ve sahiplerine olan bağlılıkları, size unutulmaz ve harika bir deneyim sunar. Küçük boyutları sayesinde ev içi yaşamda ve sosyal ortamlarda büyük bir rahatlık sağlar, aynı zamanda seyahatlerinizde sadık bir arkadaş olarak size eşlik eder.

Sevimli ve oyuncak ayı benzeri görüntüleriyle, Pomeranianlar hayatınıza neşe ve renk katacak. Bu eşsiz dostluğu hemen şimdi sahiplenin ve her anın tadını çıkarın!

Yaşam alanı ve rutinime uygun mu?

Küçük boyutlara sahip olan Pomeranian ırkı, ev ortamında bakıma son derece uygundur. Hassas yapıları nedeniyle apartman dairelerinde veya müstakil evlerin iç kısımlarında bakılması, köpeğin sağlığı için en doğrusudur

Köpeğinizin evde yalnız kalabilmesine yardımcı olmak için ona uygun bir yaşam alanı yaratmak önemlidir. Bu yaşam alanında çit, yatak, mama, su, çiş pedi ve oyuncaklar bulundurulmalıdır.

Uzun saatler yalnız bırakılması tavsiye edilmese de, sosyal ve küçük boyutlara sahip olan Pomeranian ırkı köpeğinizi günlük yaşantınıza dahil etmenizde hiçbir engel yoktur. Bu sevimli dostunuzla her anın tadını çıkarabilirsiniz.

Köpek sahiplenmeden önce hangi soruları kendime sormalıyım?

  • Köpek sahiplenmenin bana maddi ve zaman açısından uygun olduğunu düşünüyor muyum? Köpek bakımının masraflarını karşılayabilir miyim ve günlük rutinimde köpeğe yeterli zamanı ayırabilir miyim?
  • Hangi köpek ırkı veya karakter özellikleri bana uygun? Enerji seviyeleri, egzersiz ihtiyaçları ve karakter özellikleri benim yaşam tarzıma uyuyor mu?
  • Köpeğimin egzersiz, bakım ve eğitim ihtiyaçlarına ayıracağım zamanım var mı? Günlük yürüyüşler, tüy bakımı ve eğitim için düzenli zaman ayırabilir miyim?
  • Köpek bakımı sırasında evimde oluşabilecek sorunlarla başa çıkabilecek miyim? Evimde oluşabilecek tüy dökülmesi, temizlik ve diğer sorunları yönetebilir miyim?

Irk Uzmanlarımız.

Sorularınız için ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Mustafa Can

Mustafa Can

Emir Yıldız

Emir Yıldız